Post by tuwalkasungre on Feb 24, 2022 0:58:20 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ آمار و نابودی ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ آمار و نابودی IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای منبع بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ آمار و نابودی 2022 version ▞▞▞
خوب
خوبه
😡😡
مسخره هست
خیلی عالیه
خیلی چرتهههههه. خیلی راحته!!!😡😡😡
بازی خوبیه دانلود کنید
شیدامیر دشتی
قبل از مراحلش خیلی سخته
تبلیغات خیلی صریح جنسی هستند!!!!!!!! بازی به دلیل تبلیغات پورنو امتیاز پایینی می گیرد. در حال حذف نصب!!!
بهترین بازی تایم پاس، و گرافیک پایین تا بتوانید با هر موبایلی اما با کیفیت خوب بازی کنید
بازی خوبی است اما بین بازی ها تبلیغات بسیار زیاد است. بازی کردن را غیرممکن کرد و آن را حذف کرد
تصویر کوچک بدترین است. تصویر کوچک. بازی Vs دارای جهنم و تفاوت است! خواهش میکنم عوض کن وگرنه بازی خوبیه
یک بازی ساده و عالی .ps Playstore کامل نیست و نینتندو یا سونی به روز رسانی 10 ساعته هم نیستند؟ من به پلی استور ضربه می زنم اما صنعت بازی های ویدیویی را دریافت کنید. بازی ها
بازی خوب است اما بچه من علاقه مند بود و تبلیغات بچه پسند نیست
بازی عالی است، اما برای تبلیغات زیاد، ارزش آن را ندارد که برای تبلیغات زیاد بازی کنید. شما تبلیغات بیشتری نسبت به بازی واقعی تماشا می کنید. متاسفم متوجه شدم شما به آنها نیاز دارید، اما بیایید آنقدر زیاد نباشید.
واقعاً بازی های کوچک و بازی اصلی را دوست دارم، برخی از سطوح عالی هستند. به نظر می رسد نمی توانم از سطح 1 عبور کنم، چند بار تلاش می کنم
من می دانم که سود بردن با تبلیغات درست است، اما خیلی زیاد است، هر سطحی که تبلیغات مشابهی را می بینم، احساس بیماری می کنم
صفحه نمایش نمی چرخد
Emoji Puzzle! पहेली adiz
لینک زیر به اطلاعات زیر در مورد همان آدرس حمل و نقل روزی برای مدت طولانی در دسترس نیست. برای بار دوم و روز خوبی داشته باشید و من روز و شب خوبی خواهم داشت و باید روز خوبی داشته باشیم لطفا آدرس زیر را پیوست کنید تا نتایج بهتری داشته باشید شما می خواهید زمان خوبی برای دریافت آخرین فلش پلیر باشید. برای پخش ویدیو dh
صدستارهوخیلیخوببود
یه بازی خیلی خوب این خلاقانه و راهی عالی برای گذراندن زمان است
دمتون گرم با حاله
چون خیلی سخته
چرت بود و زیر ۱۵ سال
سرگرم کننده هستش.
من حدس می زنم مناسب است زمان را به خوبی می کشد. تبلیغات زیادی وجود دارد
چت تاآااااااااااااایا داگا
این یک بازی کلاسیک است، آسان نیست اما خوب است. تا زمانی که به سطح 31 برسید، سپس حالت احمقانه در میآید. زمان کافی برای تکمیل سطح نیست. اگر تبلیغات شما را مانند من آزار می دهد، وای فای خود را روی دستگاهی که از آن استفاده می کنید خاموش کنید، در این صورت تبلیغات صفر دریافت خواهید کرد. به هر حال من آن را حذف نصب کردم زیرا زندگی من معنایی بیشتر از هدر دادن آن در اینگونه زباله ها دارد ...
Hit & Knock down Sport lya
سرگرم کننده، آسان، و کمی چالش برانگیز است و واقعی به نظر می رسد.
Hit & Knock down ખેલ કૂદ omqo
Hit & Knockdown Sportspel bhm
بد نیس
این یک بازی شگفت انگیز است که من آن را در هنگام بازی در سطح سوم دوست داشتم. مثل واقعی است یک کار عالی از شما برای تهیه یک بازی متشکرم و زمان را به خوبی سپری می کند THANKYOU!!! ادامه بده..!
چخبرتونه چقد سخت درستش کردین حتی ادم حالش بهم میخوره ازش ۲۰۰۰ باز میزنی تا برنده بشی چخبره بخدا پاکش کردم ی دونه ستاره هم زیاده.
تقریباً 4 ستاره خواهند بود اما سطح 158 را آنقدر سخت کرده اند که نمی توانید از آن عبور کنید. من هرگز 200 الماس دریافت نمی کنم تا هر توپ اضافی را به صورت رایگان دریافت کنم. با این حال، آنها همیشه diamomds را برای $$ ارائه می دهند. من فکر می کنم آنها عبور از سطح را به عمد غیرممکن کردند فقط برای نشان دادن تبلیغات بیشتر در هر دور. این برنامه/شرکت نیز 2 بازی خود را بدون اطلاع یا اجازه من روی گوشی من نصب کرده است.
حالم بهم خورد
این یک بازی بد است! کنترل توپ برای ضربه زدن به قوطی ها وحشتناک است. توپ حتی در برخی از سطوح به قوطی نزدیک نمیشود و اگر میرود، قوطی حرکت نمیکند یا درست از آن عبور میکند، مثل اینکه قوطی اصلاً وجود ندارد. و تبلیغات به طرز مضحکی طولانی است. در این بازی چیزی نخرید، ارزش وقت شما را ندارد و کاملاً هدر می رود.سطح 159 چسبیده است و وقتی قوطی ها را می زنید آنها اصلاً حرکت نمی کنند! کلاهبرداری! این را اصلاح کنید و سپس شاید 5☆ بدهید
مرحل 169 نمیشه
خیلی بده این بازی رو دانلود کن
سلام این بازی عالی ولی مرحله ی 80 خیلی سخته
Hit & Knockdown Olahraga kre
از آنجایی که بازی مدام مرا اذیت میکند تا به آن امتیاز بدهم، به شما میگویم که چه فکر میکنم: این مانند هر بازی رایگان دیگری است. در ابتدا ساده و سرگرم کننده است و پس از آن فقط در صورت خرج کردن پول می توانید پیشرفت کنید. کنترل های بازی در ابتدای هر سطح کند هستند تا شما را به هم بریزند. توپ ها به ندرت دو بار واکنش مشابهی نشان می دهند. به اندازه بازی کارناوال که بر اساس آن ساخته شده است صادقانه است. برای مدتی بازی کنید تا غیرممکن شود و سپس حذف کنید.
خیلی بد....اصلا منطقی نیست اوسط بازی...
خیلی زود است که واقعاً در مورد این بازی نظر واقعی بدهم. به زمان بیشتری برای ارزیابی نیاز دارید.
بازی خوبی است اما باید بتوانید از توپ های استفاده نشده برای چالش بعدی استفاده کنید